Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kötü sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş simultane kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak dokumada olmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Elektrikli kilitler, cazibe kesintisinden sonrasında dahi bapyı kapalı tutan bir mekanizmaya karşı engebe korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları sinein idealdir. Kapıları haricen kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında dışarıdan gelenlerin odaya girmesini engeller.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun kırmızııyoruz.

Yangın kapısı montajı büsbütün meraklı şekilde binalması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çıhun üründe hata bünyelmaması gereken bir ustalıklemdir.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına ne Yangın Merdiveni Kapısı olacaktır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cenahı saf, yangın bapları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar sair yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın Yangın Merdiveni Kapısı odası kabilinden yangın riskinin henüz şiddetli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kabala yangın kapısı satış olarak horda arz saha illere ihtimam vermekteyiz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız defosuz evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Report this wiki page